22/03/2013

Veckans tema: After work

Tanken var att de bara skulle ta en snabb after work. Men när han vaknad upp i en okänd säng morgonen därpå, visste han att det hade blivit lite mer än så. Det låg en naken arm runt hans midja. Han var själv naken. Han visste inte vem armen tillhörde och han kunde inte vända sig om eftersom han var fasthållen av armen. Han försökte titta runt i sovrummet för att kanske få en hint om vem han var hos, men rummet i sig var ganska opersonligt. Gardinerna var ikea-vita. Fönstret var putsat och stängt. Han kände bristen på frisk luft samtidigt som han försökte åla sig ur armen och värmen från täcket.

Han låg och svettades med någons arm runt midjan i minst en timme innan han kände att han fått nog. Han var tvungen att ta sig härifrån. Han gled över på rygg och låg still i några minuter för att försäkra sig att personen som höll armen om honom, inte vaknade. Nu kunde han äntligen ta sig en titt på personen han hade följt med hem. Hon var fantastiskt söt. Hennes bruna, axellånga hår låg över kudden, hennes läppar såg mjuka och inbjudande ut. Hon hade ljusa fräknar precis under ögonen. Han önskade att han visste vilken ögonfärg hon hade men han kom inte ihåg. Hennes bröst var knappt täckta av täcket, men han hade ett svagt minne av hur perfekta han hade tyckt att de var. Runda, mjuka. Ganska små med en hård bröstvårta. Helt perfekta. Han mindes hur hennes händer hade smekt hans hud och han rös av välbehag.

Det var inte första gången som det här hade hänt. Han brukade vakna upp hos okända människor efter blöta utekvällar. Så ofta att han hade funderat på att säga upp sin vindsvåning och hitta en minde lägenhet med sparsam möblering. Han var ju aldrig hemma. Han jobbade från tidig morgon till sen kväll och det blev alltid ett glas efter jobbet. Sova hemma, ensam, var ju tråkigt och inget han gärna gjorde. Men han ville ju inte vakna upp med samma person varje morgon. Han trodde att det skulle vara ännu värre.

Han tillät sig själv att lägga sin arm över hennes och lät fingrarna smeka den mjukaste hud han någonsin känt. Han var tvungen att motstå längtan att känna hennes läppar mot hans. Hon suckade lätt och det kändes som om hon kröp närmare. Hans hjärta slog fortare. Han övervägde att stanna kvar. Väcka henne. Kramas lite. Någonstans vibrerade en mobil, säkert hans egen. Han var säkert sen till jobbet. Han gled bort från värmen som hennes hud utstrålade och satte sig på sängkanten. Hans kläder var lämligt nog på golvet på den sida av sängen som han var på. Med vanan inne klädde han på sig tyst och snabbt och smet ut ur sovrummet. Han drog på sig sina skor, la handen på dörrhandtaget och blev stående.

Nattens äventyr flashade förbi framför ögonen på honom. Hur hud mot hud, läppar mot läppar och ångan mellan dom hade exploderat likt champangeflaskor under milleniumskiftet, när deras ögon mötts i samförstånd och livet hade fått en vändning.

Med handen på dörrhandtaget bestämde han sig..

Hon vaknade med en känsla av välbehag i kroppen. Hon visste att han inte låg kvar bredvid, hon hade vaknat till varje gång han hade rört sig. Doften av honom låg kvar i sängkläderna och hon övervägde att ligga kvar hela dagen. Hon mindes hur hans händer utforskat henne samtidigt som han förundrats över känslan av hur hennes händer smekt hans nakna hud. Känslan av att
bara vara nära.

Doften av honom blev för stark så hon klev upp ur sängen. På hallbordet låg en lapp.

"du är det vackraste jag träffat. du förändrar mig. jag är din, om du vill."

No comments:

Post a Comment